Veste militare

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

MODULO C.P. 1530 – 160

MODULO 150 CP 1530 este o vesta de salvare gonflabila militara pentru adulti.

SAL06/M.M.I

SAL06/M.M.I  este o vesta de salvare, pentru Marina Italiană, compusa din doua camere separate, activator dublu, una automata si una manuala.

MODULO GDF – 310

MODULO GDF – 310 este o vesta de salvare gonflabila, certificata SOLAS M.E.D. realizata pentru unitățile navale ale Garda Financiara italiană.

M.O.L.L.E

M.O.L.L.E vesta de salvare gonflabila pentru forțele speciale ale armatei italiene, cepoate fi integrata într-o vestă de luptă sau poate fi independenta.

BULLETPROOF INHERENT LIFEJACKET

BULLETPROOF INHERENT LIFEJACKET vestă de salvare antiglonț rigida cu flotabilitate furnizată de spumă moale cu celule închise.

BULLETPROOF INFLATABLE LIFEJACKET 55

BULLETPROOF INFLATABLE LIFEJACKET 55 este o vestă de salvare antiglonț cu flotabilitate furnizată de o vestă de salvare gonflabila integrată.

BULLETPROOF INFLATABLE LIFEJACKET

BULLETPROOF INFLATABLE LIFEJACKET este o vestă de salvare antiglonț cu flotabilitate furnizată de o vestă de salvare gonflabila integrată.
Veste militare de salvare pentru Forțele Speciale, Marina, Garda de Coastă, Biroul Capitanilor de Port, Garda Financiara, Poliție, Jandarmerie și Armată, de cea mai buna caliatate, produse in Italia de Veleria San Giorgio.


Suport clienti L-v:9-17 S-D:10-14

0744502302 contact@pronautic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!