Tel.: +40 744 502 302

Customer Service

Shipping & Delivery
Livrarea produselor de dimensiuni mici se realizeaza prin Fan Curier.
Livrarea produselor de dimensiuni mari se realizeaza prin societati de transport autorizate.
Privacy & Security
Toate datele pe care le transmiteti ( cele de logare, de livrare, de facturare etc.) beneficiaza de totala confidentialitate. Ele sunt utilizate exclusiv pentru domeniul pentru care au fost furnizate.
Returns & Replacements
Toate bunurile de serie oferite, beneficiaza de termenii legali in ceea ce priveste politica de retur si inlocuire.
Bunurile returnate fara a fi invocate defecte de fabricatie sau deprecieri datorate conditiilor improprii de transport, se vor returna in ambalajul original, sigilat si pe cheltuiala exclusiva a cumparatorului.
Bunurile care prezinta defecte de fabricatie sau au fost deteriorate in timpul transportului sunt schimbate de catre vanzator, pe cheltuiala acestuia.
La receptia produselor se face examinarea acestora si se avizeaza vanzatorul in conditiile in care se constata diferente vis-a-vis de starea si calitatea produselor. Avizarile ulterioare nu implica nici o obligatie din partea vanzatorului.
Toate produsele care au fost produse la comanda, adica sunt personalizate, si care corespund calitativ si cantitativ, nu se pot returna sub nici un motiv.
Ordering
Dupa realizarea comenzii online, la maximum 24 de ore, un reprezentant al nostru va lua legatura cu Dvs. pentru a va confirma disponibilitatea faptica a produsului, termene si conditii de livrare ( avand in vedere ca majoritatea produselor sunt produse dupa specificatiile clientului (personalizare, accesorizare etc.).
Payment, Pricing & Promotions
Pretul produselor este afisat in euro si se calculeaza la cursul de schimb Lei /Euro al Raiffeisen Bank din ziua comenzii.
Plata produselor se realizeza prin transfer bancar sau cash, la compania de curierat.
Preturile practicate sunt in marea lor majoritate preturi de fabrica impuse prin contract de furnizori.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si de a introduce / scoate produse din promotie in functie de politica de promotii a furnizorilor.
Viewing Orders
Comenzile Dvs. online le puteti accesa si urmarii oricand din contul pe care puteti sa-l creati.
Updating Account Information
Puteti modifica oricand datele din contul Dvs., prin logarea la acesta.