Tel.: +40 744 502 302

    ProNautic.ro

          Suntem pasionati de domeniul nautic si de aceea oferim doar produse si servicii de calitate. Din acest considerent am ales si am fost alesi, ca noi, Prato Impex SRL, sa fim distribuitorii exclusivi pentru Romania a-i brand-urilor Martini Nautiche Costruzioni, Veleria San Giorgio si Banten.

          Martini Nautiche Costruzioni este producatorul italian cel mai apreciat si in acelasi timp liderul mondial, unanim recunoscut, in productia de hidrobiciclete. Are o traditie de peste 45 de ani si peste 20 de modele de hidrobiciclete moderne aflate in portofoliul actual.

          Veleria San Giorgio este unul dintre putinii producatori de veste de salvare care se pot mandri cu o traditie de peste 90 de ani. In portofoliul acestuia regasinduse doar echipamente de foarte buna calitate atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.

          Banten este unul dintre producatorii consacrati din Italia in productia de antene. Portofoliul Banten include tiate tipurile de antene (terestre, navale, militare etc.).

          Am furnizat echipamente nautice pentru administratiile locale din Buzau, Botosani, Caracal, Otelu Rosu, Targoviste pentru realizarea de baze nautice.

          SC Prato Impex SRL - prin divizia nautica, acordam consultanta in domeniu atat companiilor cat si persoanelor private care doresc sa demareze sau sa eficientizeze activitatile specifice bazelor nautice nemotorizate.

Va asteptam sa gasim impreuna solutii la cerintele Dvs. !

 Echipa ProNautic.ro
   Some important team